Ràdio en directe - Radio online

Radio Mistelera online

dimarts, 30 d’abril del 2013

3PC: Especial Bárcenas i corrupció

Aquesta nit som dos picaors (o sopaors) i coedors, parlant sobre Bàrcenas, cas de corrupció actual, històric i relacionat amb tants altres casos de corrupció. Exposem el nostre punt de vista i analitzem el tema, passant pels "sobresous", comentant també la corrupció general i les desigualtats entre els polítics i la població general.

dijous, 25 d’abril del 2013

CAMBALACHE 9º

En este CAMBALACHE encontrarás en el min. 4 en NOSTRES ARRELS, VICENT BALAGUER nos habla del capellán ANTONI O LLÁCER, curioso vicario. En el min. 30 en VOCES DE NEÓN, estrevistamos a JESSICA y LAURA que nos hablaran del trabajo de LUDAI, asociación de ayuda a niños entre 0 y 6 años. En DEVANEOS hablamos de una reciente encuesta que pone en entredicho la representación política y sindical actual. En el min. 65 presentamos y leemos poesias del poeta RAFAEL RUIZ MONÉS

dilluns, 22 d’abril del 2013

CAMBALACHE 8º

En este programa en el min. 3 oiréis NOSTRES ARRELS, con VICENT BALAGUER que nos habla de JOAQUIN BOSCÁ, pre sente deleitándonos con su guitarra. En el min. 56 en VOCES DE NEÓN, están los representantes del PAH de DENIA. En el min. 89 hablamos del poeta JUAN MONTESINOS RUIZ, premio ADOLFO UTOR ACEVEDO.

diumenge, 21 d’abril del 2013

Companyia de teatre i conta contes: trotacuentos.

A la Mistelera estem fent una gran quantitat d'actuacions de teatre, cabarets i contacontes, per a majors i per a xiquets. En aquest programa podeu sentir l'entrevista a Trotacuentos. Si voleu visitar la seua web és la següent:http://webtrotacuentos.blogspot.com.es/

dimarts, 16 d’abril del 2013

3PC L'ENERGIA NUCLEAR

Aquesta setmana parlem sobre l'energia nuclear, els seus beneficis i punts negatius. Tant en l'aspecte de producció de electricitat en l'ús civil com en el de l'ús bèl·lic. Passant per els seus residus i perills. Amb el canvi d'hora, passem a fer un nou horari, així que ara els programes de 3pc els fem els dilluns a les 21:15, la picaeta d'aquesta setmana s'ha convertit en un soparet!

dilluns, 15 d’abril del 2013

Entrevista a Pau Esteve i homenatge a Vicent Andrés Estellés.

Entrevista feta en acabar l'actuació de teatre de Pau Esteve, que ha fet una actuació en la qual barreja tea tre i poesia de Vicent Andrés Estellés. A més, com a entrevistador tenim a Vicent Balaguer, qui va conéixer personalment a Estellés. Per altra banda, Pau ens parla de l'escena valenciana de teatre.

dissabte, 13 d’abril del 2013

Entrevista al col·lectiu antimilitarista Tortuga

Des d'Elx han vingut tres membres del col·lectiu antimilitarista Tortuga per a presentar-nos la campanya d'ob jecció fiscal a la despesa militar. A més, també ens parlen del col·lectiu Tortuga, dels seus orígens, de les accions que fan i del que pretenen. A més, ens expliquen en que consisteix la marxa per la desmilitarització d'Aitana.

divendres, 12 d’abril del 2013

CAMBALACHE 7º

En el min 2,27 recuerdo el fallecimiento de JOSÉ LUIS SAMPEDRO. Min. 4,03 en NOSTRES ARRELS VICENT BALAGUER n os habla de Mossen JOSEP ESPASA I SIGNES. Min. 36,07 en VOCES DE NEÓN, PEPA GUARDIOLA y ROSA en representación de XARXA DE DONES. Min. 62 en DEVANEOS hablo sobre los mercados de futuros de Chicago. Como final en el min.67 leemos poesías del premiado ADOLFO UTOR ACEVEDO, que lo otorga LA CASA DE ANDALUCIA , VALAGUER, PEPA GUARDIOLA y yo mismo leeremos algunos de sus poemas

dimarts, 9 d’abril del 2013

3PC Masclisme

Havent-nos "botat" una setmana, tornem amb el desé programa aquest dilluns amb la temàtica del masclisme. Ens acompanyen els sospitosos habituals (Jordi ja està més recuperat), a més de la quarta picaora (Alba). En el programa tractem l'origen del tema així com el mateix en els àmbits de la família i la societat en general, també ens centrem en la violència de gènere i la tracta de blanques. Aquesta nit tenim, inclús, un cinqué coedor (Nono) que connecta telefònicament amb nosaltres per a opinar sobre el tema.

diumenge, 7 d’abril del 2013

Entrevista a RAPSODES

En aquesta nova edició de "Corasón libertario" aconseguim, sense cap tortura, que Rapsodes ens conten totes, tooootes les seues intimitats: la seua traició a la comunitat heavy de valència, on treballen, les seues hipoteques, les seues virtuts i misèries i el que és més important els detalls més secrets de la vida sexual dels membres d'aquest grup, que sense cap dubte és el més famosós del rap valencià malgrat que els Antítesi (rap del Cabanyal) no ho vullguen reconéixer.

divendres, 5 d’abril del 2013

El futur de La Mistelera (històries del tràfic d´absenta) cap. 17

La “Tortolines” i “l ´il.luminat” inventen un codi secret de comunicació. Xisco “Salmorra” es cabreja amb el guía Murad. Quan els mistelers arriven al llac Inle, volen estrangular a Gunterkartxoffen. La Junta directiva de La Mistelera expedienta a Guille “Desacatos”. Sor Angustias conta perquè es va fer monja.
Free counter and web stats