Ràdio en directe - Radio online

Radio Mistelera online

dilluns, 28 de juny del 2010

¡¡¡Maratón de radios libres!!! / Marató de ràdios lliures!!!

Ir a descargar Ir a descargar Ir a descargar Ir a descargar Ir a descargar Ir a descargar
Ací teniu les gravacions de la Marató de ràdios lliures del País Valencià que ferem a Alcoi el dissabte 26 de Juny. En aquesta Marató participaren membres de la Xarxa de ràdios lliures del País Valencià i va ser emessa en directe per les següents ràdios: Malva, Klara, Funny, Aktiva i Artegàlia.
Aquestes gravacions recullen més de cinc hores de programes i estan ordenades per temàtiques. El primer audio és una entrevista a l'associació de veins de la zona Nord; el segon és una presentació de les emissores que participen a la Marató; el tercer tracta sobre l'objecció fiscal; el quart és una entrevista a l'autor d'un llibre de crítica a la sociologia; el cinqué audio tracta sobre el club Bilderberg; finalment l'última gravació és de crítica a l'església catòlica.



Aquí tenéis la grabación de la Maratón de radios libres del País Valenciano que hicimos en Alcoy el sábado 26 de Junio. En esta Maratón participaron miembros de la Red de radios libres del País Valenciano y fue emitida en directo por las siguientes radios: Malva, Klara, Funny, Aktiva y Artegàlia.
Estas grabaciones recogen más de cinco horas de programas y están ordenadas por temáticas. El primer audio es una entrevista a la asociación de vecinos de la zona Norte; el segundo es una presentación de las emisoras que participan en la Maratón; el tercero trata sobre la objeción fiscal; la cuarto es una entrevista al autor de un libro de crítica a la sociología; el quinto audio trata sobre el club Bilderberg; finalmente la última grabación es de crítica a la iglesia católica.

1 comentari:

  1. buena lo acabo de escuchar y me parace interesante y en apoyo a actividades como estas
    http://www.genesisradiototo.blogspot.com/

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Free counter and web stats