dilluns, 31 de maig de 2010

No més impunitat a l'apartheid israelià! // ¡No más impunidad al apartheid israelí!L'exèrcit israelià acaba de cometre una injusticia més. De nou torna a assassinar a gent desarmada. De nou torna a demostrar que el consell de seguritat de l'ONU hauria de dir-se "consell d'inseguritat" i que de fet les grans potències fan el que els dona la gana i violen diariament la dignitat humana. Sota l'excusa hipòcrites excurses israel practica una volta més el terrorisme d'Estat a gran escala.
Fa uns mesos entrevistarem a Farit, un metge palestí exiliat que treballa a Dénia. Farit, parlant un castellà perfecte, ens va explicar molt bé la situació que viu la població de palestina, es per això que hem decidit tornar a publicar aquest programa.


El ejército israelí acaba de cometer una injusticia más. De nuevo vuelvo a asesinar a gente desarmada. De nuevo vuelve a demostrar que el consejo de seguridad de la ONU se debería llamar "consejo de inseguridad" y que de hecho las grandes potencias hacen lo que les da la gana y violan diariamente la dignidad humana. Con hipócritas excusas israel practica una vez más el terrorismo de Estado a gran escala.
Hace unos meses entrevistamos a Farit, un médico palestino exiliado que trabaja en Denia. Farit, hablando en un perfecto castellano, nos explico muy bien la situación que vive la población palestina, es por eso que hemos decido volver a publicar este programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Free counter and web stats