dijous, 1 d’abril de 2010

Ràdio Mistelera emet des del cim del Mulhacén


El passat dilluns dia 29 de Març ràdio Mistelera i la recent creada Xarxa de ràdios lliures del País Valencià van fer unes emissions des del cim del Mulhacén.

L'emissió durà aproximadament 15 minuts (les temperatures baix de zero feren que el tècnic-muntanyer de ràdios lliures haguera d'arreplegar el equip i baixar abans de que se li congelara el nas) i consistiren en emetre diverses cunyes en defensa de les ràdios lliures i culturals, també, cunyes contra la concentració massiva de mitjans de comunicació en mans d'uns pocs oligarques (grupo Prisa, grup Hachette, Berlusconi, etc...), a més, es realitza una lectura del manifest de les ràdios lliures valencianes i finalment es demanà la desmilitarització de Serra Nevada.

Malgrat que l'equip era una mica precari, un piolet d'alumni com a antena, una emissora de trenta wats i una xicoteta bateria. L'emissió va ser un exit ja que els 3.480 metres d'altura d'aquesta muntanya feren que la senyal d'emissió s'amplificara i multiplicara la seua potència... A més, el fort vent amb ràfagues de més de 60 km per hora ajudà a dur l'emissió a milers de kilòmetres de distància.
De fet la casa Reial marroquí ja ha presentat queixes per interferències, doncs la freqüència utilitzada era la mateixa que Ràdio nacional marroquí. Rouco Varela també s'ha queixat per les interferències fetes a la COPE Madrid. L'arquebisbe de Madrid va declarar el següent: "No entiendo como esos rojillos con unos medios tan precarios han conseguido pisarnos a nosotros que emitimos con equipos de millones de watios, financiados con los dineros que ganamos en el pasado gracias a la inquisición".

Per a escoltar l'emissió alpina apreta al play Ir a descargar
----------------------------------------------------------------------------------------------

El pasado lunes día 29 de Marzo radio Mistelera y la "Xarxa de ràdios lliures del País Valencià" hicieron unas emisiones desde la cima del Mulhacén.

La emisión duró aproximadamente 15 minutos (las temperaturas bajo cero hicieron que el técnico-muntañero de radios libres tuviera que recoger el equipo y bajar antes de que se le congelara la nariz) y consistieron en emitir diversas cuñas en defensa de las radios libres y culturales, también, cuñas contra la concentración masiva de medios de comunicación en manos de unos pocos oligarcas (grupo Prisa, grup Hachette, Berlusconi, etc...), además, se realizo una lectura del manifiesto de las radios libres valencianas y finalmente se pidió la desmilitarización de Sierra Nevada.

A pesar que el equipo era un tanto precario, un piolet de alumnio como antena, una emisora de trenta watios y una pequeña batería. La emisión fue un exito ya que los 3.480 metros de altura de esta muntaña hicieron que la señal de emisión se amplificara y multiplicara su potencia... Además, el fuerte viento con ráfagas de más de 60 km por hora ayudó a llevar la emisión a miles de kilómetres de distancia.
De hecho la casa Real marroquí ya ha presentado quejas por interferencies, ya que la frecuencia utilitzada era la misma que Radio nacional marroquí. Rouco Varela también se ha quejado por las interferencías hechas a la COPE Madrid. El arzobispo de Madrid declararó lo siguiente: "No entiendo como esos rojillos con unos medios tan precarios han conseguido pisarnos a nosotros que emitimos con equipos de millones de watios, financiados con los dineros que ganamos en el pasado gracias a la inquisición".

Para escuchar la emisión alpina aprétale al play Ir a descargar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Free counter and web stats